Aflevering 149 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV: – Bij W.O.R.M. kwam de jaarlijkse tentoonstelling van TEC-Art vindt weer langs met allerlei interessante producties, apparaten en bouwwerken. Lisette van Maanen presenteerde FRESH: Get on the floor 2.0, een onderzoek naar de dansende mens in het Maaspodium.

Aflevering 148 van OWTV

Deze week in Oude Westen tv: Het Chinese Nieuwjaar op de West-Kruiskade en het Wijkpark van het Oude Westen, dansschool Moves floreert onder andere aan de Gaffelstraat bij ons in het Oude Westen en Elmar Levy peilt de opinie over de Chinese Nieuwjaarsviering.

Aflevering 146 van OWTV

Deze week in Oude Westen tv: Buikdansen in het wijkhuis met dansschool Bellyssima, in het Maritiem Museum valt momenteel de Interceptor van The Ocean Cleanup te bezichtigen en het Nieuwe Koor (HeNK) gaf een aquapellevoorstelling in Leeszaal West.

Aflevering 145 van OWTV

Deze week in Oude Westen tv: Elmar Levy vraagt aan mensen op straat wat zij van het Nieuwe Jaar verwachten, de cultuur van Eritrea werd uitgebreid in beeld gebracht in Leeszaal West. en een taalstrijd in dezelfde Leeszaal tussen dialecten en accenten!

Aflevering 144 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV: WMO Radar organiseert een Kersttour naar de Kerstmarkt van Baarle-Nassau, Aktiegroep oude Westen organiseert een familiediner met bingo en een voorlichtingsavond over het afsteken van vuurwerk en in Grounds wordt de laatste Reggae Jam van 2019 gehouden.

Aflevering 143 van OWTV

Deze week zijn we met Oude Westen TV bij de Benefiet4Kids in Villa Thalia. Daar wordt flink gefeest door de kinderen samen met Robin van Persie en vele artiesten. In de Hoogkwartiet van WMO Radar was er een jaarlijks kerstdiner en in W.O.R.M. werd het festival ‘Instruments Make Play’ gehouden.

Aflevering 142 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV zijn we bij de kerstmarkt van Klus en Werk Cool-Oude Westen Pameijer in de Schietbaanstraat, liet Achi Chioma haar kunsten zin in de gallerie aan de Pupillenstraat en verlevendigde VLuchtige ontmoetingen de sfeer in Leeszaal West.

Aflevering 141 van OWTV

Deze week zijn we met Oude Westen TV bij de introductie van Oude Westen Buurtpreventie in Leeszaal West, geeft Robert Kwakkelstein pianorecitals in de hal van het Erasmus MC en het jaarlijks vrijwilligersontbijt in Huis van de Wijk Oude Westen.