Aflevering 138 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: In het Plaswijckpark werd internationaal het Kinderrechtenfestival georganiseerd, ouderen doen bewegingsoefeningen in het wijkcentrum, de buurt vierde feest op het Zijdewindeplein en in de Leeszaal wordt de halfjaarlijkse Linuxdag gehouden.

Aflevering 137 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV: Miss Mini Divangellys wordt geïnterviewd voor haar kandidaatstelling, Kunstenaar Toine geeft een voorstelling ophet plein voor de Leeszaal, in de Schotse kerk organiseert WMO Radar de dag van de Mantelzorg en Gina Jecaveviet geeft het grootste gospel concert van Rotterdam.

Aflevering 136 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV: de expositie van Brenda Brudet in de galerie aan de Pupillenstraat, in memoriam kunstenaar Sako Sugata, die bij een ongeluk om het leven kwam en kijken we bij de hulpmiddelenbeurs van WMO Radar.

Aflevering 135 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: De zoon van een wijkbewoonster organiseerde een ruilbeurs voor speelgoed in het wijkcentrum van het Oude Westen. In Leeszaal Rotterdam West werd onder de noemer Puntkomma Muziek een avond over wereldwijd Protest georganiseerd. En bij de Aktiegroep van het Oude Westen werd een rommelmarkt georganiseerd.

Aflevering 134 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV gaan we langs de nieuwe wijknetwerker van het Oude Westen, Tom Warnink, exposeert Marilva Berrenstein opnieuw in onze galerie en wordt het Wijkpark Oude Westen na een grondige renovatie heropend.

Aflevering 133 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV zijn we bij de eerste editie met muziek, modeshows en workshops van New Futuristic Minds in Brasserie La Buvette, stelt schilder Tomek Kleczewski zijn schilderijen ten toon in Faces of the World en bereidt Genereation Discovery Festival jongeren voor op de toekomst in 2040, waarin onder ander auto’s op zout water kunnen rijden.

Aflevering 132 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: Een dinerbijeenkomst van gemeenteambtenaren van Rotterdam in de Injera Habesha, stadsbemoeial Leon Keekstra over de heropening van het wijkpark, op het Rijnhoutplein vond de Big Draw door vele plaatselijke kunstenaars plaats en in Leeszaal West werd voor de tweede keer de Rotterdam Sound voor opkomende talenten georganiseerd.

Aflevering 131 van OWTV

Deze week in Oude Weste TV: Actiegroep oude Westen neemt tijdens de Energielunch het gasverbruik en de jaarrekening door, veel belangstellenden bij het eerste lustrum van het Keilewerffestival en de eindredacteur van OWTV houdt poëtische voordracht over tornadomatige ervaringen van Tornadomirakel Stichting tijdens 22e bijeenkomst van Dichters uit Delfshaven in bibliotheek Pier 80.

Aflevering 130 van OWTV

Deze week in Oude Westen TV: Erik de Groot presenteert laatste werk ‘Duivenvoeder IV’ in Park 1943, stoute jeugd bij de Feyenoord Street League selectie op het Josephplein en het 35-jarig bestaan van het gezondheidscentrum aan de Gaffelstraat.

Aflevering 129 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: Voor het wijkcentrum van het Oude Westen werd een oud inwoner ervan geïnterviewd over zijn muzikale carrière, aan het Hudsonplein werd Ethiopisch Nieuwjaar gevierde en aan het Rijn-Schiekanaal vond het jaarlijkse Kadefestival plaats met dit keer een parade van klassieke aken.