Aflevering 102 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: Met “De Stad Uit” gingen kinderen uit het Oude Westen naar een boerderij om het leven daar te leren kennen. Op het Visserijplein hield de PvdA een demonstratie voor de verkiezingen van 20 maart. In het trefcentrum Wimasanga werd Internationale Vrouwendag op een bijzondere wijze gevierd met veel voorlichting en hapjes. In het wijkpastoraat van het Oude Westen werd een diner door WMO Radar verzorgd voor onze mantelverzorgers.

Aflevering 101 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: GroenLinks heeft Betty Hiwat verwend met een taart voor Complimentendag vanwege “Ruwe Diamanten”, activiteiten met kinderen. In Easy Café werd flamenco muziek gespeeld vanwege de nieuwe film van Monica Ruiz. In Noah werd een zeer speciale maaltijd van La Cuisine Mama opgediend. In het wijkhuis van het Oude Westen werd de FutureFit Youth workshop “Programmeren met Scratch” gegeven.

Aflevering 100 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: De 100e uitzending van Oude Westen TV is een feit, hiep hiep Hoera! In Leeszaal West vond de eerste voorronde van de Poetry Slam van dit jaar plaats, Aktiegroep Oude Westen ontving wethouder Arno Bonte van Duurzaamheid, Luchtkwaliteit en Energietransitie voor zonnepanelen op de daken.

Aflevering 99 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: Chinees Nieuwjaar werd ook in het wijkhuis van Oude Westen gevierd, stichting Flores das Ilias trakteerde in Huis van de Wijk Post West daklozen met een drukbezocht diner en in UBIK bij W.O.R.M. vond het festival TEC ART plaats over robotisering.

Aflevering 98 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: In het Wijkpark Oude Westen werd het Chinese Nieuwjaar gevierd, daklozen konden op zondag gratis worden geknipt voor Valentijnsdag en ook in het wijkhuis zijn ze zich aan het voorbereiden op Valentijnsdag.

Aflevering 97 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: In de Gaffelstraat werd onder grote belangstelling de nieuwe JeugdBieb West geopend, in Café Easy speelde Janna Sonneveld op haar harp en danste Annabelle op de muziek en in Leeszaal West gaf de PvdA een lezing over de Stadsvernieuwing tussen 1972 tot 1992.

Aflevering 96 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: Donovan Felter geeft op maandag- en woensdagavond dansles aan kinderen in het wijkhuis van het Oude Westen. Richard de Boer geeft aan wat voor problemen er zullen zijn met de tramlijnen van de West-Kruiskade door werkzaamheden aan het riool. Leon Keekstra hoopt als de meest Gastvrije Rotterdammer van het Jaar te worden gekozen, dus heeft hij jullie stem nodig. En House of Byfield viert tienjarig jubileum, samen met andere modehuizen in het Inntel hotel in het centrum.

Aflevering 94 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: In het Atrium verzorgde Spirit 55+ een nieuwjaarsreceptie, Ojise verstrekt voorlichting over geplande workshops in de Waerschut en in het wijkpastoraat aan de Sint Mariastraat was er een nieuwjaarsreceptie voor Eenzame Ouderen.

Aflevering 93 van OWTV

Deze week bij Oude Westen TV: De ontmoetingsruimte op het Dakpark nadert diens voltooiing en heeft het hoogste punt bereikt, Aktiegroep Het Oude Westen zocht op straat in een tent vrienden ter behoud van hun vestiging en de Miss East Africa NL verkiezing werd onlangs gehouden.